Yellow Dress Retail wint 4 Vertex Awards

Yellow Dress Retail is trots te kunnen melden dat we tijdens de prijsuitreiking vier prestigieuze Vertex Awards hebben gewonnen voor ons werk voor Superunie.

De Vertex Awards is een wereldwijde competitie exclusief gewijd aan design van eigen merkproducten van retailers. De ontwerpen worden beoordeeld door een jury bestaande uit experts uit de hele wereld en prijzen worden toegekend op basis van creativiteit, verkoopbaarheid en innovatie.

We hebben tweemaal een BRONZE Award ontvangen voor de redesigned merken Melkan Plantbased Dairy en het EMD-merk Banderos. Daarnaast hebben we de GOLD Award gewonnen voor het nieuwe merk Epixs. Tot slot werden we geëerd met de PUBLISHERS CHOICE Award voor Europa en Afrika voor het nieuwe merk Primoro Pasta.

De PUBLISHERS CHOICE award wordt toegekend door de uitgevers van de Vertex Awards en erkent ontwerpen die volgens de uitgevers uitzonderlijk presteren in termen van ontwerp en marktimpact. Deze erkenningen benadrukken de toewijding en expertise van Yellow Dress Retail in het creëren van onderscheidende en succesvolle merkidentiteiten.

Meer weten? Bekijk onze cases of neem contact op voor meer informatie.