Loe Limpens verlaat YDR na 12 jaar om zijn droombaan te gaan vervullen

Vaak heb je een lijstje van uitdagingen, waar je geen nee tegen kunt zeggen.

Loe Limpens krijgt nu zo een uitdaging en zal na 12 jaar het door hem opgerichte Yellow Dress Retail gaan verruilen voor HEMA om als Creatief & Duurzaamheids Directeur aan de slag te gaan.
De overige partners van Yellow Dress Retail, Marcel Gort, Michelle Romeo-Wiegman en Sabine Louët Feisser vinden het waanzinnig voor Loe dat hij deze kans krijgt geboden.

“Ik spreek namens alle drie, dat we Loe als mens, partner en als creatief strateeg ontzettend gaan missen” aldus Sabine Louët Feisser.
“We zijn hem dankbaar voor 12 jaar vol bijzondere ervaringen in onder andere Duitsland, Thailand, China en India, alle kennis die hij gedeeld heeft over retail en private label en zijn warme leiderschap.”

Yellow Dress Retail zal worden voortgezet door de overige partners. “We zullen de ingezette weg als internationaal retail bureau voortzetten. We hebben in de afgelopen jaren een team met zeer veel retailervaring om ons heen gebouwd en hebben het volste vertrouwen dat we Yellow Dress Retail succesvol verder kunnen laten groeien”-aldus Michelle Romeo-Wiegman.

Marcel Gort: ”Naast onze werkzaamheden binnen retail, zijn we het afgelopen jaar ook veel tijd gaan steken in nieuwe strategische samenwerkingen met veelbelovende start-ups en zijn we een nieuwe onderneming “Wow-or-Never” gestart waarmee we de leveranciersketen in schuiven en innovatieve totaalconcepten ontwikkelen binnen personal care maar ook met diverse leveranciers werken aan succesvolle productinnovaties. Een veelbelovende uitbreiding van onze diensten.