Yellow Dress Retail versterkt creatieve team

Het Amsterdamse Retailbureau Yellow Dress Retail heeft haar creatieve team versterkt met de komst van Rob Deurenberg als Design Director.

Rob heeft jarenlange designervaring opgedaan in binnen- en buitenland waar hij bij toonaangevende bureaus heeft gewerkt.

“Deze ervaring en expertise brengt hij nu mee naar ons creatieve team om nationale en internationale Retail opdrachtgevers oplossingen voor diverse Retail vraagstukken te bieden. Met Rob zijn we op topsterkte ”. Aldus Michelle Romeo-Wiegman (Creative Director Yellow Dress Retail).

We vroegen Rob wat hem kenmerkt:

“Voor mij is design een werkwoord en komt het beste werk voort uit een nauw samenwerkingsverband. Mijn team en klanten zien me als een holistische leider, een meewerkend voorman die vertrouwd op een mix van vaardigheden. Zo ben ik deels een ideeëngenerator, een helikopterpiloot, een strateeg en een enthousiasmeur. Ik kan goed luisteren, ik weet hoe ik problemen op moet lossen, ik hou ervan om het werk dat extra tintje te geven en kan goed knopen doorhakken.” 

 

Rob 1